Εγγύηση Προϊόντων και Επιστροφές

Εγγύηση Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα LED του καταστήματος μας καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας δύο (2) ετών. Τα τροφοδοτικά, οι ταινίες Led και τα αξεσουάρ καλύπτονται από εγγύηση ενός (1) έτους. Η εγγύηση σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από εσφαλμένη χρήση, κακό χειρισμό, λάθος σύνδεση, διαφορά τάσης, βραχυκύκλωμα, υγρασία,  πυρκαγιά, υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, καιρικά φαινόμενα (πλημμύρα, έκθεση σε ήλιο, κεραυνό κλπ). Η εγγύηση σε καμία περίπτωση δεν παρέχει κανένα δικαίωμα χρηματικής αποζημίωσης, πέραν της επισκευής ή της αντικατάστασης κατόπιν επιλογής του κατασκευαστή. Οποιαδήποτε άλλη δαπάνη δεν είναι αποδεκτή.

Ακύρωση Παραγγελιάς

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 1-3 ημερών. Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει εντός 24 ωρών από την ημερομηνία υποβολής της και εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ακόμα επεξεργαστεί, είτε με τηλεφωνική ενημέρωση είτε μέσω email στο orders@energyled.gr.

Επιστροφές Προϊόντων – Αλλαγές

Αλλαγές προϊόντων που δεν είναι της αρεσκείας σας γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς με την προσκόμιση του αντίστοιχου παραστατικού (απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς) και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία χωρίς φθορές, ζημίες ή άλλες αλλοιώσεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην κάνουμε δεκτή επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί με ειδική παραγγελία. Σε κάθε άλλη περίπτωση η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και τα προϊόντα θα επιστρέφονται στον αποστολέα με χρέωση του ιδίου.

  • Για προϊόντα που καλύπτονται από εγγύηση τα έξοδα για επιστροφή προϊόντος στο κατάστημά μας επιβαρύνουν τον πελάτη, ενώ τα έξοδα για την αποστολή επιδιορθωμένου ή νέου προϊόντος καλύπτονται από την εταιρία μας.
  • Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής με υπαιτιότητα της εταιρίας μας, αναλαμβάνουμε όλα τα έξοδα επιστροφής και αποστολής της νέας.
  • Σε περίπτωση λανθασμένης παραγγελίας με υπαιτιότητα του πελάτη, όλα τα έξοδα αποστολής επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν τον ίδιο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν ή μια παραγγελία παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα.

 

Φόρμα επιστροφής προϊόντων