Τρόποι αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να έχετε λάβει πρώτα επιβεβαίωση από την εταιρία μας, μέσω τηλεφώνου ή email, ότι η παραγγελία σας βρίσκεται διαθέσιμη και έτοιμη για παραλαβή στο κατάστημα μας. 

Στο χώρο σας από εταιρεία ταχυμεταφορών με τις παρακάτω χρεώσεις

1. Εντός Αττικής: Το κόστος μεταφορικών κάθε παραγγελίας εντός Αττικής για μικρά δέματα έως 2 κιλά είναι στα 3,5 ευρώ (εκτός των περιοχών που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από την εταιρία courier). Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών εντός Αττικής, η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1 ευρώ ανά κιλό.

2. Επαρχία & Νησιωτικοι Προορισμοί: Το κόστος μεταφορικών κάθε παραγγελίας για Επαρχία και Νησιωτικούς προορισμούς, για μικρά δέματα έως 2 κιλά είναι στα 4,5 ευρώ (εκτός των περιοχών που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από την εταιρία courier). Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών, η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1,5 ευρώ ανά κιλό.

3. Δυσπρόσιτες Περιοχές: Η χρέωση για δυσπρόσιτες περιοχές  μέχρι 2 κιλά είναι 8 ευρώ.

Στην περίπτωση που επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, υπάρχει έξτρα χρέωση 2,5 ευρώ. 

Σε περίπτωση που ως τρόπος πληρωμής οριστεί η τραπεζική κατάθεση υπάρχει μόνο η αντίστοιχη χρέωση μεταφορικών.

**Για παραγγελίες άνω του συνολικού κόστους των 90 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για περιοχές εντός Αττικής.

Για βαριά και ογκώδη δέματα, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και κατόπιν συνεννόησης μαζί σας. Σε αυτή την περίπτωση τα δέματα παραλαμβάνονται από την έδρα του πρακτορείου και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται πριν την αποστολή και μόνο με Paypal, τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική κάρτα. Αντικαταβολές δεν γίνονται δεκτές.

Χρόνος παράδοσης 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 1-3 ημερών. Παραγγελίες καταχωρημένες Σαββατοκύριακα ή αργίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Δεν κάνουμε αποστολές επί Αντικαταβολή σε Τ.Θ. (Ταχυδρομικές Θυρίδες).

Η κατάσταση της παραγγελίας, ο αριθμός φορτωτικής και οι λεπτομέρειες μεταφοράς αποστέλλονται με email σε πραγματικό χρόνο.

Για αποστολές στο εξωτερικό και στην Κύπρο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας .

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγω πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών και εξυπηρέτησης πελατών για την ενημέρωση σας.Σε περιπτώσεις καθυστέρησης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) ή έλλειψης του προϊόντος επικοινωνούμε μαζί σας.

* Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ