Ταινίες LED Χαμηλού Φωτισμού 4.8Watt

Ταινία LED 4.8Watt Κόκκινη

Ταινία LED 4.8Watt Κόκκινη
Κατασκευαστής: Optonicaled
Κωδικός Προϊόντος: ELST4104
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
Βάρος: 160 Γραμμάρια
 • Εύκαμπτη ταινία LED IP21 SMD3528 4.8 Watt 60 LED/m με αυτοκόλλητο 3M στο πίσω μέρος. Κόβεται ανά 3 LED ή 5cm, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως σε διακοσμητικές εφαρμογές, όπως κρυφός φωτισμός, φωτισμός γυάλινων επιφανειών, φωτισμός ραφιών κλπ. Δεν ζεσταίνεται και έχει πολύ καλή απόδοση φωτισμού και μεγάλη διάρκεια ζωής 50.000 ώρες λειτουργίας.

  ΠΡΟΣΟΧΗ!! Οι ταινίες LED πωλούνται σε συσκευασία των 5 μέτρων και η τιμή πώλησης είναι ανά μέτρο.

  Συμβουλή:

  Για την σωστή λειτουργία της ταινίας που έχετε επιλέξει θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα τροφοδοτικά, ανάλογα με τα μέτρα που θέλετε να τροφοδοτήσετε έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την σωστή λειτουργία του προϊόντος που επιλέξατε. Για πλαστικά τροφοδοτικά πατήστε εδώ, για μεταλλικά πατήστε εδώ.

  Σε περίπτωση που συνδέετε πολλά μέτρα ταινίας, θα ήταν προτιμότερο να μην την τροφοδοτείτε μόνο στην αρχή της αλλά ανά 5 μέτρα, έτσι ώστε να επιτύχετε ενιαίο αποτέλεσμα φωτεινότητας. Σε αντίθετη περίπτωση, η φωτεινότητα εξασθενεί από την αρχή της ταινίας προς το τέλος της.

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες και διευκρινίσεις πριν αλλά και μετά την αγορά σας πατώντας εδώ.

  Για τον υπολογισμό εξοικονόμησης ενέργειας σε σχέση με τους κοινούς λαμπτήρες πατήστε εδώ.

 • LED ανά μέτρο: 60x3528smd
  Ταση Εισόδου: 12 VDC
  Καταναλώση ανά Mέτρο: 4.8 Watt
  Χρώμα Φωτισμού: Κόκκινο
  Βαθμός Προστασίας (IP): IP21
  Αδιάβροχο: Όχι
  Διάρκεια Ζωής: 50.000 Ώρες
  Γωνία Δέσμης: 120°
  Διαστάσεις : 8 mm x 2,5 mm