Λάμπες LED Τύπου Φθορίου T8

Φθορίου T8 LED 60cm 9Watt Γυάλινη (με starter) (ONE SIDE)

Φθορίου T8 LED 60cm 9Watt Γυάλινη (με starter) (ONE SIDE)
Κατασκευαστής: Kanlux
Κωδικός Προϊόντος: EL22650
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Βάρος: 200 Γραμμάρια
Νέο προϊόν
 • Η πιο πρόσφατη τεχνολογία LED Τ8 φθορισμού τώρα και σε γυάλινο σώμα. Οι γυάλινοι λαμπτήρες LED Τ8 μπορούν να εγκατασταθούν οπουδήποτε, επιτυγχάνοντας μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Διατίθενται για οικιακές και εμπορικές αντικαταστάσεις των παραδοσιακών λαμπτήρων φθορισμού και T8 γραμμικών πηγών φωτός.

  Βασίζονται σε υψηλής απόδοσης LEDs SMD, η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση φωτισμού, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι κατασκευασμένα από γυαλί και σε συνδυασμό με πλαστικό εξασφαλίζεται ομοιόμορφη κατανομή του φωτός.

  Τα LEDs είναι τοποθετημένα σε ένα υπόστρωμα αλουμινίου (MCPCB), το οποίο παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας για την λειτουργία και είναι απαλλαγμένοι από επικίνδυνα απόβλητα για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η εγκατάσταση είναι απλή, αλλά απαιτεί κάποιες βασικές γνώσεις οπότε παρακαλούμε απευθυνθείτε σε κάποιον ηλεκτρολόγο.

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες και διευκρινίσεις πριν αλλά και μετά την αγορά σας πατώντας εδώ.

  Για τον υπολογισμό εξοικονόμησης ενέργειας σε σχέση με τους κοινούς λαμπτήρες πατήστε εδώ.

   

   

 • Γωνία Δέσμης: 200°
  Φωτεινότητα: 850 lm
  Χρώμα Φωτισμού: Ουδέτερο Λευκό
  Αντικαθιστά: Φθορίου 18 Watt
  Καταναλώνει: 9 Watt
  Ρυθμιστής Έντασης: Όχι
  Θερμοκρασία Χρώματος: Ουδέτερο Λευκό (4000Κ)
  Τάση Εισόδου: 220-240 VAC
  Διάρκεια Ζωής: 25.000 Ώρες
  Βαθμός Προστασίας (IP): IP20
  Διαστάσεις: 600x26 mm
 • Φθορίου T8 LED 60cm 9Watt Γυάλινη (με starter) (ONE SIDE) Φθορίου T8 LED 60cm 9Watt Γυάλινη (με starter) (ONE SIDE) Φθορίου T8 LED 60cm 9Watt Γυάλινη (με starter) (ONE SIDE) Φθορίου T8 LED 60cm 9Watt Γυάλινη (με starter) (ONE SIDE)